Apr 2, 2023, 09:00

Cele mai distribuite fotografii cu celebrităţi în 2015

obamaaaa

Una dintre cele mai distribuite fotografii din lume a fost cea a prinţului George care îşi ţine în braţe sora nou-născută, Charlotte. Chiar mama Kate Middleton ar fi fost cea care a făcut fotografia.â

Fotografia regală

Top modelul Victoria’s Secret deţine recordul celei mai apreciate fotografii pe Instagram din lume, loc ocupat de multe ori de sora sa vitregă, Kim Kardashian.

Părul lui Kendall Jenner

O fotografie la fel de răspândită a fost a celebrului creator de modă Marc Jacobs care, tot pe Instagram, a trimis sutelor de mii de urmăritori, din greşeală, un selfie cu el gol. Poză însoţită de mesajul: „Este a ta să o încerci”. Designerul a şters-o după câteva zeci de secunde, însă mult prea târziu. Urmăritorii săi au reuşit să facă o captură, iar fotografia a făcut înconjurul lumii.

Nudul de designer

Fostul mare atlet Bruce Jenner, soţ al mamei lui Kim Kardashian, pozează pe coperta celebrei reviste Vanity Fair, după ce a anunţat că îşi schimbă viaţa, sexul şi numele.

Caitlyn Jenner

În fiecare an, fotomodelul Heidi Klum demostrează că este regina Halloween. În 2015 însă, s-a întrecut pe sine deghizându-se în Jessica Rabbit, celebrul personaj de desen animat.

Deghizarea lui Heidi Klum

Aflat în vacanţă în Bora Bora, Justin Bieber a considerat că e ar fi amuzant să posteze pe Instagram o poză cu el nud. Fotografia însă a amuzat internauţii care au dat frâu liber imaginaţiei.

Fesele lui Bieber

Ediţia din 2016 a calendarului Pirelli a fost dedicată, pentru prima dată în istoria sa de peste 50 de ani, femeilor de carieră, de toate vârstele, între care se numără jucătoarea de tenis Serena Williams, artista Yoko Ono şi cântăreaţa Patti Smith, care au luat locul celebrelor modele nude.

Calendarul Pirelli al femeilor normale

La 10 ani de la ultimul episod, Star Wars s-a relansat. Iar poza din Vanity Fair cu protagoniştii a fost distribuită de milioane de ori.

Star Wars revine

O poză la fel de apreciată a fost cea în care Taylor Swift le arată urmăritorilor săi de pe Instagram un imens buchet de trandafiri albi primiţi de la Kanye West, după ce artistul a umilit-o în 2009 pe scena MTV Video Awards. Se pare că au hotărât să facă pace şi să lanseze chiar un videoclip împreună.

Taylor Swift face pace cu Kanye

Fotograful lui Barack Obama a ales cele mai bune instantanee ale preşedintelui din anul 2015. Acestea sunt distribuite în continuu pe site-urile de socializare de câteva zile.

Barack Obama la Casa Albă

0 Comentarii

Shares