Iun 7, 2023, 18:00

12 răniți în Miami după o ciocnire între o ambulanță și o mașină de pompieri VIDEO

bzz

Cele două autospeciale se aflau în misiuni diferite și aveau luminile de avertizare, precum și cele sonore, pornite. Mai mult, mașinile activează la aceeași unitate de intervenție, iar majoritatea răniților sunt colegi.

Pompierii au fost chemați de urgență să stingă un incendiu la un apartament din apropierea locului accidentului, iar ambulanța transporta o bunică și cei doi nepoți la spitalul universitar din Miami.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina de pompieri s-a rotit de mai multe ori înainte să se răstoarne, spun martorii. Mai multe ambulanțe au venit la fața locului pentru a acorda primul ajutor colegilor și a-i transporta la spital. 7 pompieri au răni mai grave, dar niciunul dintre cei 12 răniți nu au leziuni care să le pună viața în pericol.

„Părea că toate echipele de intervenție din Miami au venit la accident. Au venit să transporte oamenii”, spunea un martor.

„A fost un zgomot absolut oribil. Am auzit zgomotul puternic de metal și un zgomot îngrozitor”, a declarat un alt martor.

La puțin timp, în aceeași intersecție, două mașini s-au lovit, iar victimele au avut nevoie de îngrijiri și au fost transportate la spital.

VIDEO AICI si AICI

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares