Noi 30, 2022, 17:03

20 de lucruri absolut incredibile pe care oamenii au vrut să le treacă prin filtrele de securitate din aeroporturi

sursa: youtube.com

V-ați gândit vreodată să vă urcați într-un avion cu niște mine antipersonal în valiză? Sau să treceți de controlul de la frontieră cu un aruncător de rachete ascuns în geantă? Sau poate cu niște maimuțe vii pitite în pantaloni? Ei bine, unii au încercat. Site-ul MyOffers.co.uk a adunat la un loc 20 dintre cele mai ciudate lucruri pe care oamenii au vrut să le treacă prin filtrele de securitate din aeroporturi.

1. Pui de tigru. În 2010, funcționarii unui aeroport din Bangkok au descoperit un pui de tigru, în vârstă de două luni, sedat, care era îngrămădit într-o valiză plină cu jucării. Posesoarea valizei era o tânără de 31 de ani care voia să vândă puiul de tigru pe piața neagră din Iran.

2. Cocaină în ghips. Un bărbat de 66 de ani a fost descoperit pe un aeroport din Chile în timp ce încerca să se urce într-un avion ce mergea în Spania având cocaină în ghipsul care-i mobiliza piciorul, sub genunchi. Descoperirea a fost făcută de vameși când pasagerul a trecut prin scanerul cu raze X.

3. Un bărbat mort. O femeie și fiica sa au fost arestate pe aeroportul din Manchester când vameșii au descoperit că bărbatul de 91 de ani pe care cele două femei îi duceau într-un scaun cu rotile era, de fapt, mort. În încercarea de a-i păcăli pe funcționari, mama și fiica i-au acoperit bătrânului ochii cu ochelari de soare și au pretins că doarme.

4.  Un cap de om. Funcționarii de pe aeroportul din Florida au rămas șocați când au descoperit un cap de om cu păr și dinți în bagajele unei femei care venea din Haiti. Capul trebuia să fie folosit…citește continuarea pe travelzoom.ro

0 Comentarii

Shares