Feb 7, 2023, 17:19

UPDATE 11 oameni au murit în Anglia după ce un avion de vânătoare s-a prăbușit pe o stradă VIDEO

Sin pozaa

11 oameni au murit în urmă cu puțin timp după ce un avion de vânătoare de tip Hawker Hunter s-a prăbuşit peste mai multe vehicule în timpul unui spectacol aerian la Shoreham, un mic oraş portuar englez din West Sussex.

Avionul de vânătoare subsonic s-a prăbuşit pe autostrada A27, situată în apropierea locului unde avea loc spectacolul aviatic. Toate victimele au murit pe loc, iar o persoană a fost condusă la spital în stare critică. Asta deși drumul ar fi trebuit să rămână închis mai multe ore.

Așa cum se vede și pe imagini, avionul a efectuat o buclă, dar nu a terminat acrobaţia şi s-a prăbuşit. Este a doua tragedie similiară care are loc în West Sussex în ultimii 8 ani.

„A făcut o buclă și când a ieșit din ea mă gândeam că e prea jos, e prea jos, ar trebui să meargă în sus”, a spus un martor.

„A zburat în continuare spre pământ și foarte aproape de A27, care trece pe lângă aeroport. Așteptam că o ia iar în sus, dar nu a făcut asta, a picat și parcă s-a rupt în două”, a spus Ailish Southall o mamă care se oprise pe marginea drumul cu cei doi copii pentru a urmări spectacolul.

„Era foarte mult foc și am fugit de lângă mașină pentru a evita să ne lovească resturile de la avion, pentru că eram la 15 metri de el, chiar peste drum de unde a avut loc accidentul.”

„Apoi a fost un zgomot de fiare contorsionate, o minge de foc și fum negru care s-a înălțat de la pământ”, a spus un alt martor pentru BBC.

0 Comentarii

Shares