Feb 3, 2023, 09:57

8 lucruri pe care să le știi înainte de a merge la Hotelul Regina Maria Balcic

hotelul regina maria balcic

Nu prea e loc de poezie pe litoralul bulgăresc. De altfel, mă amuză teribil cei care folosesc în exces expresii de genul ”loc desprins din basme”, când vorbesc de o stațiune precum Balcic. Probabil că basmele pe care le-au citit în copilărie oamenii ăștia au fost puțin cam banale, după gustul meu. Pe litoralul bulgăresc te poți aștepta, în schimb, să fii tratat corect: cât plătești, atât primești. Dar cum nu mi-am propus să fac vreo analiză a stațiunilor vecinilor de la sud, am să mă rezum la un hotel destul de bine văzut în România și anume Regina Maria Spa Hotel. Un hotel de 4 stele despre care am auzit numai lucruri bune. Așa că, într-un week-end de la începutul lunii august, am fost să văd despre ce este vorba. Iată, mai jos, câteva observații:

1. Pentru început, am să-ți spun că hotelul nu este deloc ieftin. Pentru două nopți am plătit în jur de 670 de lei pentru o cameră de două persoane, cu mic dejun inclus. Spre mijlocul lunii prețul a mai crescut, ieri spre exemplu cazarea costa în jur de 350 de lei pe noapte.

2. În ceea ce privește locul, hotelul este amplasat în cea mai frumoasă zonă din Balcic și anume lângă Palatul Reginei Maria și grădina botanică, în capătul dinspre Albena al stațiunii. Camerele au vedere spre mare și restaurantele de pe faleză.

3. Din punct de vedere al arhitecturii, ”Regina Maria” se încadrează bine în zonă, încearcă să se armonizeze cu palatul, iar camerele sunt amenajate cu bun gust.

4. Pe site-ul resortului scrie că primești parcare gratuită, numai că acest lucru e puțin discutabil...citește continuarea pe travelzoom.ro

0 Comentarii

Shares