Ian 31, 2023, 09:02

9 dintre răniţii din clubul Colectiv au murit sâmbătă. 41 de oameni şi-au pierdut viaţa

colectiv lumanari

UPDATE 9 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit sâmbătă, şapte în ţară, iar doi în străinătate, în Olanda, ridicând numărul oamenilor care și-au pierdut viața la 40.

Unul dintre răniţi, o femeie, a murit în urmă cu puţin timp la spitalul Bagdasar. Înaintea sa, la numai 10 minute, un altul a murit la Spitalul Floreasca, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita.

La Spitalul de Arși din Capitală și-au pierdut viața tot azi alți trei pacienți. Doi răniţiâ au murit după ce au ajuns în Olanda. Aceştia au murit după ce a aterizat avionul, în ambulanță, iar altul la spital.

Un bărbat rănit în incendiul din clubul Colectiv, în stare critică, a murit, sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX managerul unităţii sanitare, Cătălin Cîrstoiu.

Dr. Sarah Pape, medicul britanic specialist în chirurgie plastică și arsuri, a afirmat vineri, la București, că Marea Britanie poate prelua 12 dintre răniții în club Colectiv.

O altă echipă de medici norvegieni a venit în România la rugăminţile unui tânăr din Bergen care i-a implorat să vină şi să evalueze starea victimelor.

O altă echipă de medici belgieni a evaluat starea răniţilor din spitalele Capitalei şi a propus transferul în spitale din Olanda şi Blegia, într-o primă etapă, pentru 18 bolnavi, dar o familie a refuzat transferul, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul de stat Raed Arafat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares