Ian 28, 2023, 19:08

A venit sau n-a venit? O comedie cu decoruri turceşti şi cu Victor Ponta în rolul principal

ponta

A venit Ponta sau n-a venit? Este întrebarea care îi frământă pe liderii PSD şi pe duşmanii săi politici. Misterul este adânc şi nici măcar colegii lui Ponta nu ştiu să îl desluşească.

Liviu Dragnea a spus azi la partid că nu are „veşti” despre starea de sănătate a premierului Victor Ponta şi a precizat că „nimeni” în PSD nu ştie când se va întoarce şeful guvernului în ţară. „Nu am veşti despre starea de sănătate a premierului, când se întoarce ne găseşte aici”, a spus Dragnea.

Dragnea a precizat că nu s-a discutat în partid despre o demisie a lui Ponta. „Toată lumea aşteaptă să se întoarcă, când se întoarce vedem ce hotărăşte”, a spus oficialul social-democrat.

Ce spune Gabriel Oprea? La ora 10, înainte de şedinţa BPN al PSD că el vorbeşte zilnic la telefon cu Ponta şi acesta este aşteptat „din zi în zi” să revină în ţară. La ora 12, după şedinţa BPN al PSD, că a vorbit cu Ponta în urmă cu 5 minute şi că „îl aşteptăm zi de zi”.

Ce spun informaţiile din partid? Că Ponta s-a întors ieri în ţară, cu maşina. De altfel, miercuri s-a aflat din surse politice că Ilie Sârbu a plecat la Istanbul cu maşina pentru a-l aduce în ţară pe ginerele său. Ieri, jurnalistul Ovidiu Vanghele a postat pe contul său de Facebook două fotografii cu Ilie Sârbu în aeroportul din Istabul şi în avionul care îl aducea la Bucureşti, ceea ce arată că acesta i-a lăsat maşina ginerelui.

Ilie Sârbu susţine că Victor Ponta nu a revenit în ţară dar că o va face în cursul acestei săptămâni, deşi „numai medicii pot să decidă”

Ce spun informaţiile de la Guvern? Că vine azi.

foto Ovidiu Vanghele
foto Ovidiu Vanghele
ilie s
foto Ovidiu Vanghele

0 Comentarii

Shares