Iun 30, 2022, 07:39

Agerpres va distribui în România fotografiile de Pulizer ale Associated Press

poza ap

AGERPRES devine, începând cu luna ianuarie a anului 2016, distribuitor de fotografie al prestigioasei agenții de presă AP, având dreptul de revânzare a fotografiilor către toate publicațiile din România. Este vorba despre „AP Images Archive, platformă care conține sute de mii de fotografii actuale și istorice și care ilustrează cele mai importante știri de la nivel internațional, în fiecare zi, dar și despre „AP European Photostream”.

Parteneriatul cu Associated Press oferă Agenției Naționale de Presă posibilitatea de a pune la dispoziția mass-media românești un nou portofoliu de fotografii la cele mai înalte standarde de calitate ale fotojurnalismului. Astfel, AGERPRES îşi continuă misiunea de a informa prompt şi obiectiv, oferind presei din România posibilitatea de a se conecta în permanenţă la ştiri şi materiale jurnalistice de calitate.

Mai mult, toți abonații fluxului de fotografie al AGERPRES beneficiază de acces la cele două platforme ale AP.

Pentru a putea cumpăra fotografiile AP, cei interesați pot contacta Direcția Marketing la adresa de e-mail: marketing@agerpres.ro.

Despre AP

Associated Press (AP) este una din cele mai mari agenții de știri din lume, fiind fondată în anul 1848, la New York. AP a primit, de-a lungul timpului, numeroase premii, dintre care 51 de premii Pulizer, 31 fiind câștigate datorită fotografiilor sale. Chiar și în era digitală, AP rămâne una dintre cele mai de încredere surse de informare din lume.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares