Iun 4, 2023, 01:24

Alina Gorghiu: Dacă Cioloș vrea să fie președintele PNL, nu mi-e frică de el

gorghiu si blaga

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, că formațiunea sa este deschisă pentru orice om care performează, inclusiv din actualul Guvern, arătând că dacă premierul Dacian Cioloș ar dori să candideze la conducerea partidului, nu îi e frică de el.

„Eu am spus de foarte multe ori că sunt deschisă la orice resursă umană, inclusiv din acest Guvern, dacă performează, pentru că așa cum față de oamenii politici suntem atenți și adăugăm criterii de integritate este firesc ca și cu oamenii din Guvernul Cioloș să fim atenți să nu le dăm un cec în alb, să vedem dacă performează. Dacă Cioloș bate la ușă și spune că vrea să fie președintele PNL? Eu nu am niciun fel de rezervă (n.r. care să mă facă) să țin un om de valoare la ușa sediului, îl invit înăuntru. Trebuie văzut în urma unei competiții dacă omul acela face față sau nu face față. O candidatură pentru PNL este deschisă pentru oricine din partidul acesta. Nu doar domnul Cioloș poate să vină să candideze. Să nu credeți că sunt femeie tânără și mi-e frică de o candidatură”, a declarat Gorghiu la B1 Tv, citată de Agerpres.

Ea a susținut că prioritatea premierului Dacian Cioloș în acest moment este guvernarea.

„L-am auzit pe primul ministru răspunzând la întrebarea unei moderatoare, dacă intră în politică, și a fost cât de poate de rezervat în acel răspuns cu privire la această ipoteză. Sunt convinsă că prioritatea domnului Cioloș este guvernarea în acest moment și este firesc să își dorească să reușească, se concentrează pe actul executiv”, a spus liderul PNL.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares