Feb 7, 2023, 04:54

Alina Gorghiu îl cheamă pe Crin înapoi

gorghiu si crin

Alina Gorghiu spune că şi-ar dori „o prezenţă cât mai activă” a fostului lider liberal Crin Antonescu în politică, ea afirmând că se consultă în luarea deciziilor politice cu foştii preşedinţi ai partidului, inclusiv cu Antonescu.

Alina Gorghiu a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că şi-ar dori o prezenţă cât mai activă a luiCrin Antonescu în prim-planul politicii româneşti.

„Eu mi-aş dori, i-am spus-o şi personal, o spun şi public, mi-aş dori o prezenţă cât mai activă din partea domnului Crin Antonescu în politica românească. Este un personaj al cărui loc nu va putea fi luat niciodată de nimeni. Dar îşi gestionează cum consideră domnia sa prezenţa politică”, a spus Alina Gorghiu.

Ea a precizat că Antonescu este, în calitate de fost preşedinte, membru de drept în conducerea Biroului Politic Naţional.

„Este un loc pe care niciodată nimeni n-o să i-l ia. Mi-aş dori foarte tare să fie prezent alături de noi în permanenţă. Este opţiunea domniei sale”, a adăugat copreşedintele PNL.

Alina Gorghiu a menţionat că se consultă frecvent cu Crin Antonescu, cu Mircea Ionescu Quintus şi cu foşti preşedinţi liberali, „pentru că aşa e firesc”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares