Feb 1, 2023, 01:03

Alina Gorghiu reacționează la dosarul Chiliman

foto nasultv.ro

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, declară că Andrei Chimilan, acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de influenţă, va fi suspendat din funcţie dacă va fi arestat preventiv, deoarece „statutul este acelaşi pentru toată lumea”.

Gorghiu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că primarulAndrei Chiliman va fi suspendat din funcţie dacă se va ajunge să fie arestat preventiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Nu e o fericire să vorbesc, în general, despre suspiciuni de fapte de corupţie. În continuare, ca la orice persoană, indiferent de culoarea politică, vă voi spune că beneficiază de aceeaşi prezumţie de nevinovăţie, dar că statutul nostru este unul foarte clar. În condiţiile în care un membru din conducerea Partidului Naţional Liberal este reţinut sau în stare de arest – şi înţeleg că astăzi va merge la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie primarul Sectorului 1 pentru a se solicita un mandat de arestare dacă nu mă înşel pe 29 de zile – atunci va fi suspendat din funcţie”, a declarat Alina Gorghiu.

Aceasta a adăugat că „statutul este acelaşi pentru toată lumea” şi va fi aplicat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares