Feb 4, 2023, 20:28

Alina Gorghiu se teme că o păcălește Dragnea

sursa foto Alina Gorghiu Facebook

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, că PNL trebuie să fie vigilent în relaţia cu PSD şi nu va mai cădea în capcana social-democraţilor cu legea salarizării, adăugând că Liviu Dragnea are un „ton împăciuitor” în ultima vreme, dar „poate să păcălească”, anunță Mediafax.

„PNL e partidul care a fost dispus la dialog întotdeauna. Constat nuanţa pe care Liviu Dragnea o subliniază, în discursul public, că PSD e dispus la dialog. Au şi demonstrat asta acceptând propunerea noastră, în materie de prudenţă, discutând despre Codul Fiscal”, a declarat Gorghiu, la Realitatea TV, adăugând însă că social-democraţii rămân adversari politic şi că liberalii ştiu foarte bine ce „le poate pielea” celor din partidul condus de Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea are un ton împăciuitor, în ultima vreme, şi poate să păcălească. Îi ştim pe cei din PSD, ce le poate pielea, sunt adversarii noştri politici. Asta nu înseamnă că, pe linii importante, nu vom găsi o cale comună de a genera proiecte valoroase”, a mai declarat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a calificat drept o „greşeală” faptul că Guvernul a anunţat un proiect de lege privind salarizarea bugetarilor, în condiţiile în care nu are un astfel de proiect pe care Opoziţia poate face propuneri.

Ea a precizat că liberalii vor cere studii de impact atunci când Guvernul va prezenta un astfel de proiect. „Nu vom mai cădea în capcana PSD-ului. Ne trebuie un studiu de impact, să vedem dacă legea este sustenabilă, cum, când” a mai spus ea, adăugând totuşi că este important că liderii partidelor parlamentare au agreat să încerce un consens pe această temă.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares