Feb 7, 2023, 17:31

Aluzie la Alina Gorghiu? Cătălin Predoiu acuză de trădare „orice prietenie cu PSD”

foto jurnalul.ro

„Orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea reprezintă o formă de trădare a românilor”, susține Cătălin Predoiu într-un comunicat dat publicității duminică. 

„Ponta vrea (din nou) să facă „milioane de locuri de muncă”, Dragnea vrea să ne facă „Romania curată”! Rău am mai ajuns ca doi penali să ne facă agenda și toate elitele adevărate ale României să tacă și să înghită, in loc “să-i ia de guler”! N-avem de discutat „tehnocrație” și doctrine cu doi șmecherași care-au pus umărul la coborârea politicului în mediocritate. Oare cum de nu înțeleg ce vrea și de ce are nevoie poporul, cei care încă îi mai țin cocoțați în funcții? Ăsta să fie interesul național?! Să fim conduși de semidocți mediocri a căror singură performanță e lingușeala șefilor (Ponta) și „smântânirea” voturilor și a fondurilor bugetare (Dragnea)? Și când vine o criză peste România, cine o rezolvă? Sau cine poate specula oportunitățile oferite României în afara granițelor? Orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea (nu, nu e greșeală), reprezintă o formă de trădare a românilor”, spune virtualul premier al PNL.

Acesta cheamă bucureștenii la mitingul organizat de PNL marți dimineață în parcul Izvor: „Bucureștenii au ocazia să-și spună cuvântul față de ei marți, la mitingul organizat contra guvernului PSD și a lui Ponta. Să dăm puțin politețea de-o parte și să le spunem în față acestor netrebnici cine sunt ei de fapt și ce-ar putea fi țara fără ei!”

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares