Feb 3, 2023, 09:30

Ambasadorul Olandei îi dă peste picior lui Ponta. Soţia lui s-a operat ieri în România

foto facebook

Soţia ambasadorului Olandei a fost programată în urmă cu o lună pentru intervenţia chirurgicală la picior, a fost operată marţi şi va fi externată miercuri, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale, care au precizat că aceasta a fost operată şi anul trecut la Spitalul Universitar Bucureşti.

Potrivit surselor citate, starea Cristinei van Bonzel, soţia ambasadorului Olandei în România, este bună după operaţia la picior, miercuri aceasta va pleca din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmând să revină în zilele următoare, pentru control.

Soţia ambasadorului Olandei, Matthijs van Bonzel, este o pacientă mai veche a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind operată şi anul trecut, pentru o altă suferinţă, au precizat sursele citate.

Ambasadorul Olandei în România, Matthijs van Bonzel, a postat marţi, pe pagina sa de Facebook, fotografii cu soţia sa care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale ortopedice la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, mulţumind medicului care a operat-o, Cătălin Cîrstoiu, şi asistentelor.

„Cristina a suferit azi o operaţie ortopedică. Mulţumim frumos profesorului doctor Cîrstoiu şi tuturor asistentelor”, este mesajul postat marţi de ambasadorul Olandei la Bucureşti.

0 Comentarii

Shares