Sep 20, 2021, 00:01

ANAF declanşează vânătoare de florărese. Operaţiunea se numeşte „Venus”

florarie

„Direcția Generală Antifraudă începe, din 26 februarie 2016,  acțiunile de monitorizare și control la nivel național ale comerțului cu flori și plante ornamentale, a unităților de alimentație publică și a saloanelor de înfrumusețare”, anunţă ANAF.
Operațiunea se numeşte ”Venus” şi își propune diminuarea evaziunii fiscale în comerțul cu flori și plante ornamentale, încurajarea importatorilor, a deținătorilor de depozite, a producătorilor și a comercianților engros și en detail ca să-și organizeze mai riguros activitatea economică, evidențele financiar-contabile și fiscale. „Un alt obiectiv este creșterea gradului de conformare fiscală, inclusiv prin utilizarea aparatelor de marcat electronice.
Este doar una dintre acțiunile majore la nivel național pe care Direcția Generală de Antifraudă le va iniția periodic în scop preventiv, respectiv pentru creșterea nivelului de conștientizare și, implicit, de conformare fiscală a unor activități economice în care colectarea taxelor și impozitelor este deficitară.”, arată ANAF într-un comunicat

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares