Mar 29, 2023, 10:22

ANAF, somată de PNL să îl execute pe Robert Negoiţă pentru datoria de 51 de milioane de euro

robert negoita

PNL cere ANAF să blocheze conturile primarului Robert Negoiţă pentru datoria de peste 51 de milioane de euo pe care acesta o are la bugetul statului în nume personal.

„S-a hotărât ca reprezentanții PNL în Consiliul Local al Sectorului 3 să solicite poprirea conturilor primarului Robert Negoiță până când acesta își va achita datoriile pe care le are către ANAF ca persoană fizică. Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, se află pe primul loc al listei persoanelor fizice cu datorii la stat publicată în luna mai de ANAF, cu o datorie de 232,07 milioane de lei. El şi-a plătit doar o mică parte din restanţe, datoria acestuia ajungând acum la 232,05 milioane de lei, potrivit datelor publicate joi, 18 august 2016, de către ANAF, astfel încât rămâne liderul datornicilor către stat”, se arată într-un comunicat al PNL.

PNL „atrage atenția primarului Robert Negoiță să înceteze cu bătaia de joc față de cetățenii Sectorului, prin achitarea datoriilor pe care acesta le are, ca persoană fizică, către ANAF, în spiritul egalității în fața legii a tuturor cetățenilor”.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares