Mar 29, 2023, 10:37

Baronul lui Ghiţă invită Ambasada SUA la dezvelirea statuii lui Ronald Reagan la Ploieşti

foto ph-online.ro

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, cercetat penal în nenumărate dosare, membru al grupării Ghiţă-Ponta, va dezveli marţi la Ploieşti o statuie a lui Ronald Reagan pe care a realizat-o din banii săi, anunţă site-ul ph-online.ro. Mai mult decât atât, Mircea Cosma i-a trimis o invitaţie la eveniment şi lui Dean Thompson, şeful misiunii diplomatice a SUA la Bucureşti.

„Avem plăcerea de a vă invita să participați la dezvelirea bustului fostului președinte american, Ronald Reagan, eveniment ce va avea loc marți, 7 iulie 2015, ora 11.00, la Ploiești, în curtea Casei Căsătoriilor.

Acest eveniment se înscrie în calendarul manifestărilor ce marchează celebrarea a 135 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice româno-americane.

În speranța că ne puteți fi alături la acest eveniment deosebit, vă rugăm, Excelența Voastră, să acceptați expresia celei mai înalte considerații”, este invitația transmisă de Consiliul Județean Prahova lui Dean Thompson, citată de ph-online.ro

Mircea Cosma anunţa în februarie, citat de Mediafax, că statuia va cântări aproximativ 300 de kilograme şi va avea o înălţime cuprinsă între un metru şi un metru şi 35 de centimetri. Costurile realizării acestei statui, care se ridică la aproximativ 10.000 de euro, vor fi suportate de Fundaţia ”Mihai Viteazul”, înfiinţată în anul 1990 de actualul preşedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma şi de Fundaţia ”Constantin Stere”.

0 Comentarii

Shares