Mar 30, 2023, 11:58

Băsescu, postare şocantă pe Facebook. Vorbeşte despre posibilitatea unui atentat în Bucureşti

basescuuu

Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic!

Traian Băsescu continuă războiul construcţiei în Bucureşti a celei mai mari moschei din Europa, printr-o postare şocantă pe Facebook:

„Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lîngă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă.

Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri români eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic.
Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală?”

De curând, într-un turneu electoral la organizaţia PMP Piteşti, Traian Băsescu spunea că moscheea şi universitatea ce ar urma să fie construite în Bucureşti sunt porţi de intrare în România a islamiştilor.

„Avem un premier care stă pitit pe la Istanbul. Şchiop, dar a luat decizia cu moscheea, ceea ce ne face să ne gândim că a fost operat la cap, nu la picior. E o poveste, dacă n-ar fi tragică, ar fi comică (…) Astfel de decizii sunt nesăbuite, dacă nu chiar antinaţionale. Avem o minoritate de 60-70.000 de musulmani, avem moschei la Constanţa, dar să faci cea mai mare moschee din Europa si sa aduci 600.000 de studenţi mulsulmani.(…) Nu există risc mai mare decât să aduci studenţi musulmani în ţară”.

Moscheea de la Bucureşti va fi construită cu banii Turciei, a declarat Muftiul Cultului Musulman, Iusuf Murat. „Nu am vrut să iau bani de la contribuabilul român, Turcia dă banii pentru construcţie”, a spus Iusuf Murat, pentru BreakingNews24.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares