Iun 3, 2023, 23:29

Băsescu sare în apărarea lui Rareş Bogdan. „Niţulescu e un om serios, Dragnea e un mincinos”

foto Ghimpele

Traian Băsescu se implică în campania declanşată de Realitatea TV împotriva lui Liviu Dragnea, depunând mărturie în sprijinul lui Teodor Niţulescu, fostul prefect al judeţului Teleorman, care, adus de Rareş Bogdan în emisiune, miercuri seara, l-a acuzat pe Dragnea de mai multe fapte de corupţie.

Băsescu a convocat presa la sediul PMP pentri a face declaraţii în sprijinul lui Niţulescu, despre care a spus că este „un om serios”.
„Ce vă pot garanta e ca Niţulescu e un om serios. Nu am constatat să fi minţit. Dragnea este un mare mincinos. El ca să se pună bine cu Niţulescu a spus o minciună că mi-a finanţat campania. Am sunat şi la trezorierul PDL şi la Blaga, i-am intrebat dacă există astfel de finanţare, au infirmat”, a spus Băsescu.

„Caracterul lui Dragnea este de om dispus să mintă ca lui să îi fie bine. caracterul lui este mizerabil”, a continuat Băsescu, care a ţinut să spună că soţia sa, Maria Băsescu, a aruncat un cadou pe care l-a primit de la Dragnea: „Dragnea, cu stilul lui unsuros, a venit să îmi aducă un dar care sa îmi poarte noroc, mi-a adus o corăbiuţă pe care a adus-o cu el din Brazilia. Soţia, aflând de la cine e, l-a luat şi l-a aruncat”

 

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares