Feb 4, 2023, 01:56

Băsescu se mută în casa renovată cu 300 000 de euro, cu marmură şi lemn masiv

casa-gogol

Traian Băsescu a început să îşi mute lucrurile personale în vila din strada Gogol, vis-a-vis de fosta sa locuinţă, Vila Lac 3. Băsescu a anunţat că „dormitoarele sunt deja instalate” şi că în câteva zile va părăsi vila de la Scroviştea.

Victor Ponta a ironizat mutarea lui Băsescu, spunând că acesta „se mută ca orice om cu agoniseală, până mută peştele de cristal durează, şi mileul, şi blugii”.

RAAPPS a finalizat renovarea casei din strada Gogol nr. 2, alocată ca reședință pe viață pentru Traian Băsescu. Victor Ponta spunea săptămâna trecută că Băsescu trebuie să mute în noua casă pe 1 iunie, și că în cazul în care acesta refuză să plece din vila de la Scroviștea, unde locuiește în prezent, „va fi evacuat”.

Vila din Gogol are şapte camere şi două camere de serviciu, are o suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, dintre care parter de 126 metri pătraţi şi etaj de 135 metri pătraţi, şi dispune de un teren în suprafaţă de 1.334 metri pătraţi,
RAAPPS a investit în renovarea ei peste 300 000 de euro, la cererea lui Traian Băsescu fiind pusă marmură pe jos, uși din lemn masiv și podele din lemn masiv, conform unor surse citate de Antena 3.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares