Iun 6, 2023, 19:18

Blaga anunţă sancţiuni pentru senatorii PNL care au chiulit de la votul pentru arestare

blaga

Copreşedintele PNL Vasile Blaga, a declarat la RFI că cei 11 senatori PNL care au lipsit marţi de la votul pentru arestarea lui Dan Şova vor fi sancţionaţi. „Nu există niciun motiv, exceptând-o pe doamna Boagiu, care este la reuniunea Partidului Popular European, extrem de importantă, de la Oslo, unde Partidul Național Liberal a fost primit cu drepturi depline în PPE ca succesor al Partidului Democrat Liberal și este cu domnul europarlamentar Bușoi la Oslo, în rest nu există niciun fel de motivare și lucrul ăsta îl vom discuta foarte serios față de absența colegilor noștri. Dar pe de altă parte, să lăsăm ipocrizia la o parte. Nu noi am votat împotriva cererii DNA, noi toți am votat la vedere pentru susținerea cererii DNA și alături de noi au mai fost și alți parlamentari ieri, de la 53, până la urmă s-a ajuns la 66 de voturi”, a declarat Blaga miercuri la RFI, citat de Agerpres.

Referitor la eventuale sancțiuni pentru senatorii PNL care au absentat de la vot, copreședintele liberal a afirmat că astfel de lucruri trebuie discutate întotdeauna în interiorul partidului.

„Eu cred că va trebui să luăm măsuri, pentru că astfel de voturi, cum este și cel pentru moțiunea de cenzură pe care o vom depune, sunt extrem de importante în economia politică. Nu văd ce ar fi avut ei mai important de făcut decât să fie în plenul Senatului”, a adăugat Vasile Blaga.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares