Mai 30, 2023, 23:21

A murit legendarul David Bowie

David-Bowie

Legendarul muzician britanic David Bowie a murit la vârsta de 69 de ani după o luptă de 18 luni cu cancerul. Vestea vine la câteva zile după ziua de naștere a artistului, în care și-a lansat și cel mai nou album.

Muzicianul britanic David Bowie a lansat pe 8 ianuarie, în ziua în care împlinea 69 de ani, noul album „Blackstar”. Cu o zi înainte de lansare, cântărețul a prezentat un nou videoclip tulburător de pe acest nou album, ‘Lazarus’, în care Bowie este văzut cu ochii bandajați levitând pe un pat într-un spital psihiatric. „Lazarus” este și numele musicalului lansat în decembrie de Bowie la New York și care se inspiră din filmul de science-fiction din anii 70 ‘The Man Who Fell to Wearth’.

Noul album conține șapte piese și durează în total 45 de minute, în timp ce piesa principală, ‘Blackstar’, durează circa zece minte. ‘Blackstar’ a fost lansat după trei ani de la apariția albumului „The Next Day”, cu accente rock și melodii accesibile, care a confirmat revenirea în mare formă a artistului și care s-a clasat pe primul loc în topurile britanice.

0 Comentarii

Shares