Feb 4, 2023, 02:11

BREAKING NEWS: Alertă cu bombă la mai multe firme din centrul Chişinăului. Au fost găsite arme, detonatoare şi cocktail-uri Molotov (VIDEO)

alertA-cu-bomba-in-chisinau--angajatii-unei-intreprinderi-au-fost-evacuati-9227

UPDATE: Urmăriţi imagini LIVE de la descinderile poliţiştilor. Autorităţile nu vor să facă vreo conexiune cu arestările din această dimineaţa a celor 11 persoane bănuite de legături cu Statul Islamic

Ministrul de Interne de la Chişinău, Oleg Bălan, a confirmat pentru Publika TV că în sediile unor companii din centrul Chişinăului au fost plasate bombe.

„Am primit informația de la Ministerul de Interne, conform căreia, au fost plasate bombe în sediile mai multor companii, construcţii nefinisate. E vorba de cocktailuri Molotov, detonatoare, telefoane mobile. Acum verificăm al doilea sediu, deocamdată nu avem confirmare”, a spus Oleg Balan, menţionând că la faţa locului au fost găsite şi măşti Anonymous.

O clădire din centrul Chişinăului a fost înconjurată în urmă cu puţin de reprezentanţi ai forţelor de ordine. Angajaţii din sediu au fost evacuaţi. Zeci de poliţişti, echipe de intervenţi şi membrii ai brigăzii de genişti efectuează verificări după ce au fost anunţaţi  în legătură un obiect suspect observat în zonă.

 

0 Comentarii

Shares