Mai 28, 2023, 02:19

BREAKING NEWS Rareş Bogdan este noul şef al România Liberă

adamescu rares bogdan

Miliardarul Dan Adamescu a decis să îl schimbe pe Dan Turturică din funcţia de redactor-şef al România liberă. Locul său va fi luat de directorul general al Realitatea Tv, realizatorul Rareş Bogdan.

Informaţia a fost confirmată pe Facebook de Andreea Pora.

„Fabulos! Dan Adamescu a anunţat că în locul lui Dan Turturica redactor şef la Romania Liberă va fi Rareş Bogdan”, a scris jurnalista pe site-ul de socializare.

Rareş Bogdan a declarat, pentru MEDIAFAX, că este în discuţii pentru o funcţie de conducere la România Liberă, în acelaşi timp urmând să rămână şi la Realitatea TV.

Rareş Bogdan a mai spus că poartă discuţii de trei luni în privinţa cotidianului România Liberă, acesta fiind un ziar pe care îl respectă foarte mult. Mai mult a precizat că se va implica în România Liberă doar cu condiţia relansării ziarului în print şi online.

El nu a dorit să răspundă la întrebările privind o eventuală preluare a publicaţiei România Liberă de la actualul proprietar, familia Adamescu.

Rareş Bogdan s-a născut pe 17 septembrie 1974.  Este licenţiat al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative. Tot la Universitatea „Babeş-Bolyai” a urmat un masterat în ştiinţe politice, potrivit CV-ului său.

Din ianuarie 2013, Rareş Bogdan este realizator al programului „Jocuri de Putere”, principala emisiune de dezbatere de la Realitatea TV.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares