Feb 4, 2023, 21:38

Victor Ponta, audiat la DNA. „Statul îmi datorează 2.000 de lei”

ponta carje

Ponta: La intrarea la DNA era un singur domn care mi-a cerut demisia. Cred că era doamna Alina Gorghiu deghizată

Premierul României este în aceste momente la DNA, unde este audiat în dosarul „Turceni-Rovinari”, în care este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor. Fapte pe care le-a săvârşit în perioada în care era avocat.

„R: E gata expertiza?

VP: Da, normal că e gata!(…)

R: Veţi da declaraţii astăzi?

VP: Când doreşte procurorul, doamnă, acum că avem expertiză!”

Un grup de protestatari l-a aşteptat pe premier în faţa DNA, cerându-i să îşi dea demisia pentru că a „minţit poporul”, moment în care Victor Ponta a completat în stilul caracteristic „cu televizorul”.

După ce manifestanţii au insistat, cerând demisia premierului şi locuri de muncă pentru oameni, Victor Ponta s-a întors către ei şi a întrebat oamenii de la SPP „cine sunt oamenii?”.

Imediat, Victor Ponta a scris pe Facebook că doar o persoană l-a fluierat.

„La intrarea la DNA era un singur domn (asa mulţi, unul singur) care mi-a cerut demisia. Cred că era doamna Alina Gorghiu deghizată”, a spus premierul pe reţeaua de socializare.

După 15 minute, premierul a ieşit de la DNA şi a spus că nu a prejudiciat statul, ci a plătit cu 2.000 de lei în plus, spunând că „nu va mai solicita această sumă înapoi”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares