Iun 7, 2023, 22:02

BREAKING NEWS Victor Ponta și-a dat demisia împreună cu Guvernul României

ponta

Premierul Victor Ponta a anunțat în urmă cu puțin timp că demisionează. Asta după ce coaliția de la guvernare l-a somat pe Gabriel Oprea să demisioneze după mișcările de stradă.

„În ultimele zile, alături de colegi am folosit toate eforturile și resursele să ajutăm victimele după tragedia de vineri seară. Vreau să mulțumesc pompierilor, medicilor, vreau să îi apăr în continuare. Vreau să continuăm să îi sprijinim.

Răspunderea juridică va fi stabilită de justiție, sper doar să nu fie vorba de răzbunare. Principalii vinovați sunt lăcomia și iresponsabilitatea.

Am obligația să constat supărarea legitimă din cadrul societății. Oamenii simt nevoia de mai mult, ar fi o greșeală in partea mea să ignor acest lucru. Sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte din societate îl așteaptă, implicit și al guvernului României. Niciodată nu mă bat cu oamenii, rezist la adeversarii politici.

Până la momentul formării unui nou guvern, în urma discuțiilor între președinte și partidele parlamentare, ne îndeplinim atribuțiile de fiecare zi și imediat ce noul guvern va fi instalat, putem să predăm o situație economică și socială mult mai bună decât cea pe care am preluat-o. Procedurile politice urmează în cursul zilei”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares