Iun 3, 2023, 15:15

Călători celebri invitaţi la HipTrip Festival. Plus: Programul complet al filmelor

Tom Allen

Dincolo de filme remarcabile, unele în avanpremieră, HipTrip Travel Festival va aduce anul acesta în faţa publicului bucureştean şi invitaţi de excepţie. Tom Allen şi Ric Gazarin sunt doar doi dintre ei.

Descrisă de Lonely Planet drept „one of the top ten greatest adventures in the world”, raliul de ricşe de peste 2000 de kilometri lungime, între Mumbai şi Chennai, este un eveniment care avea nevoie şi de un film pe măsură. Pelicula „Hit the Road: India” va putea fi văzută, în premieră în România, vineri 9 octombrie (vezi pe travelzoom.ro programul complet al festivalului HipTrip Travel Festival). Mai mult decât atât, doi dintre eroii filmului şi participanţi la cursa legendară de ricşe- este vorba despre Ric Gazarin şi Gor Baghdasaryn (producărul executiv al peliculei)- se vor afla la Bucureşti şi vor vorbi despre aventura lor în India. Dar nu numai despre asta.

Workshop-ul cu protagoniştii filmului „Hit the Road: India” va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, ora 13 la Vivolis Flavors (Şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 155)

Şi încă un detaliu: Ric Gazarin şi-a început aventurile în toamna lui 2008, când criza financiară a afectat şi corporaţia unde lucra. Următorul pas: a plecat în jurul lumii – din cele 193 de ţări din indexul Naţiunilor Unite a reuşit să ajungă până acum în 90 dintre ele.

Karun: Official Trailer from Tom Allen on Vimeo.

Un alt film remarcabil care va putea fi urmărit, în avanpremieră, anul acesta la HipTrip Festival este „Karun” iar o dată cu acesta va veni la Bucureşti şi Tom Allen, regizor şi scenarist de filme de aventură care a lucrat până acum în Scandinavia Arctică, Statele Unite ale Americii, Mongolia, Iran şi cel mai recent în Patagonia…citeşte continuarea pe travelzoom.ro

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares