Iun 7, 2023, 19:49

Campionul mondial de Formula 1, Jenson Button, gazat și jefuit în casa din Saint Tropez. Hoții ar putea fi români

10349087_655522841221040_2485064397808572307_n

Jaf ca în filme în Franța, unde campionul mondial la Formula 1 și soția acestuia au fost adormiți cu un gaz și lăsați inconștienți în paturile lor din casa din Saint Tropez. În acest timp hoții au luat tot ce au găsit de valoare din luxoasa vilă de pe Riviera franceză, inclusiv celebrul inel de logodnă al soției acestuia, Jessica Michibata, evaluat la peste 350.000 de euro. Hoții au mai luat și alte obiecte în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Cuplul se afla în vacanță, împreună cu trei prieteni.  Aceștia au realizat că au fost prădați dimineața, când au văzut că le lipsesc lucrurile de valoare și că hoții scotociseră în mai multe camere. Polițiștii francezi spun că hoții au folosit gaz anestezic pe care l-au introdus în casă prin conductele de aer condiționat.

O sursă apropiată anchetei a declarat pentru tabloidul britanic The Sun că în ultimii 5 ani au fost comise mai multe jafuri similare, în care victimele erau gazate, iar hoții furau nestingheriți în timp ce proprietarii erau inconștienți. Prima pistă a polițiștilor ar fi o bandă formată din ruși și români, celebră pentru loviturile de acest fel.

Iar Jenson Button este convins că asta i s-a întâmplat și lui pentru că nici el, nici prietenii săi nu au auzit nimic, deși s-au furat mai multe obiecte, chiar din camerele în care dormeau. Primul lucru pe care l-au observat, spune aceeași sursă, este că s-au simțit amețiți, „iar când s-au dezmeticit au realizat că întreaga vilă era cu susul în jos. A fost o experiență șocantă pentru că infractorii au fost în aceeași cameră cu ei”.

Jenson și logodnica sa au fost atât de speriați încât au părăsit casa imediat. Poliția crede că hoții i-au pândit mai multe zile până au găsit momentul perfect să acționeze. Specialiștii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere. Din primele informații se pare că ar fi vorba despre doi bărbați care au planificat și au dat atacul.

Pilotul McLaren, Jenson Button, are 35 de ani, este campion mondial al Formula 1 și o avere estimată la 100 milioane de euro. Este cel mai probabil noul prezentator al emisiunii Top Gear.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares