Mar 29, 2023, 10:25

Când era la Cotroceni, Ponta făcea mişto de Iohannis pe Twitter

ponta

„Întâlnirea cu preşedintele Iohannis, deschidere totală pentru dialog, respect reciproc şi colaborare Guvern-Preşedinţie pentru bunul mers al României”, a scris Victor Ponta pe contul său de Twitter, chiar când era încă la întâlnirea cu Preşedintele, la Palatul Cotroceni. Ironia din text este evidentă, după cele două zile în care Ponta l-a jignit pe Iohannis, despre care a spus că se duce la Bruxelles „ca surda-n horă”, că este arogant şi că „ne tratează ca un stăpân de iobagi.

Preşedinţia nu a răspuns la ironicile lui Ponta, precizând, într-un comunicat, că discuţiile dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta, „purtate în cadru instituţional”, au avut pe agendă situaţia gestionării fluxurilor migratorii din Balcanii de Vest, poziţia României faţă de această problemă şi stadiul actual al pregătirilor pentru preluarea refugiaţilor.

„Pe agenda discuţiilor, purtate în cadru instituţional, s-au aflat situaţia gestionării fluxurilor migratorii din regiunea Balcanilor de Vest, poziţia României faţă de această problemă şi stadiul actual al pregătirilor pentru preluarea refugiaţilor. Totodată, s-a discutat despre întărirea cooperării dintre statele din regiune şi despre eficientizarea schimbului de informaţii între state, astfel încât acţiunile noastre să fie mai bine corelate”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Comunicatul menţionează că, în cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au abordat şi alte probleme de actualitate.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares