Mar 23, 2023, 04:11

Cazanciuc: Senatul a votat împotriva intereselor României

parlament-vot-680x365

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marţi seară, că votul Senatului de respingere a proiectul de lege pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Sechestrate este împotriva intereselor României.

„Plecasem destul de optimist de dimineaţă la Senat, chiar îmi pregătisem un discurs în care încercam să spun că avem ocazia, împreună cu senatorii, să demitizăm acest marţi 13 şi să arătăm că lucrurile pot să fie şi altfel decât în percepţia populară. Din păcate nu a fost aşa, am avut un vot împotrivă, împotriva unei legi, împotriva intereselor României”, a declarat Robert Cazanciuc, marţi seară, la TVR, în legătură cu votul senatorilor, informează Mediafax.

Proiectul de lege pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Sechestrate a fost respins, marţi, de Senat, fiind înregistrate 66 de voturi „pentru”, 6 abţineri şi 36 de voturi „împotrivă”.

Numărul voturilor favorabile înregistrate este insuficient pentru adoptarea unei legi cu caracter organic. Pentru aprobare, proiectul de lege ar fi trebuit să fie votat de minimum 84 de senatori.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares