Feb 4, 2023, 19:46

Ce mi-a plăcut și ce nu la Stejarii Country Club din pădurea Băneasa

piscina 3

Am fost zilele trecute la Stejarii Country Club din Pădurea Băneasa și vreau să spun că, spre deosebire de alte locuri din București sau din apropiere, aici chiar mi-a plăcut. Spun asta din perspectiva unuia care este interesat în primul rând de partea practică a unui club și mai puțin de arhitectura acestuia, lumea care-l frecventează sau numele patronilor, în cazul de față familia Țiriac.

Stejarii Country Club e la 12 kilometri de centrul Bucureștiului (Piața Universității), pe șoseaua Jandarmeriei, în pădurea Băneasa și este dotat cu piscină exterioară de 50 de metri și interioară de 25 de metri, două terenuri de tenis acoperite și două în aer liber, saune, piste de alergare, teren de golf (de fapt, de Golf Driving Range), centru Spa (brandul internațional Shiseido) și multe altele pe care le puteți găsi pe site-ul clubului.

Care e noutatea?

Până pe 15 septembrie poți intra în Stejarii Country Club și dacă nu ești membru, accesul de o zi fiind de 100 de euro pentru adulți, 75 de euro pentru adolescenți (12-16 ani) și 50 de euro pentru copii (3-12 ani). Mai avantajos este permisul pentru o săptămână care costă 180 de Euro pentru adulți și 90 de euro pentru copii între 3 și 12 ani. Pentru acești bani ai însă acces complet la toate facilitățile clubului, mai puțin la spa sau golf, unde se plătește extra. Evident, trebuie să plătești și pentru ce consumi la bar și restaurant.

Ce mi-a plăcut la Stejarii Country Club

0 Comentarii

Shares