Iun 6, 2023, 06:04

Ce relaţie are Dragnea cu Zgonea: „Ca între doi oameni vii”

dragnea si zg

Întrebat într-o conferinţă de presă ce relaţie are cu Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea a răspuns că este una „foarte bună”.

„Relaţiile noastre sunt între doi oameni vii, nu între doi electroni informatici într-un sistem de vot”, a spus Dragnea,  referindu-se la scandalul generat de respingerea la vot a Legii Toleranţei, săptămâna trecută, la Camera Deputaţilor.

Dragnea a cerut anchetă la Camera Condusă de Valeriu Zgonea, acesta a dispus ca secretariatul General să livreze câteva sute de pagini de documente pentru a-i arăta lui Dragnea că sistemul merge perfect, dar preşedintele PSD insistă că sistemul este prost şi că viciază orice vot pe care îl dau deputaţii. Subiectul a fost discutat mai bine de două ore chiar în şedinţa politică a BPN al PSD. „Nu avem încredere în votul de la Camera Deputaţilor”, a spus Dragnea, anunţând că PSD va cere ca miercuri să se reia voturile pentru legile respinse săptămâna trecută, mai puţin pentru Legea toleranţei, şi va cere totodată ca sistemul electronic de vot să fie reconfigurat, pentru a nu mai prezenta erori.

În ceea ce priveşte controversata sa lege, Dragnea a spus că doreşte să fie retrimisă la comisii, „pentru a fi îmbunătăţită”

S-a speculat în ultima perioadă că cei doi preşedinţi ai PSD ar fi rupt relaţiile, fiecare urmărind să boicoteze acţiunile celuilalt.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares