Ian 27, 2023, 10:52

Ce spun politicienii despre Cioloş: nu iese la şpriţ, merge la pescuit GALERIE FOTO

ciolos danseaza

Ce fel de om este Dacian Cioloş, preferatul lui Klaus Iohannis, un preşedinte rece şi sobru? Politicienii care îl cunosc relatează că premierul desemnat este pe tiparul şefului statului.

Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, spune despre premierul desemnat, Dacian Cioloş, că este un „coleg serios, foarte strict”, dar nu „foarte sociabil”, adăugând: „nu era pe prietenie, hai să bem ceva, să vorbim nu ştiu ce”.

„Eu cu Dacian Cioloş am fost coleg în Guvernul Tăriceanu şi atunci am lucrat cu el foarte bine. Era un coleg serios şi, în acelaşi timp, nu foarte sociabil, dar suficient de receptiv la argumentele pe care le aveai”, a declarat, miercuri, liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, întrebat cu l-ar caracteriza pe Dacian Cioloş.

El a mai spus despre Cioloş că nu este o persoană foarte sociabilă.

„Nu era pe prietenie, hai să mergem să bem ceva, să vorbim nu ştiu ce. Era foarte strict, foarte precis, ceea ce mi se pare un lucru bun”, a adăugat Nicolăescu.

Liderii PSD povestesc că l-au întâlnit pe Cioloş la partide de pescuit, premierul desemnat fiind pasionat să pescuiască crap.

ciolos in pantaloni scurti

ciolos in barca

ciolos pe combinaciolos la coasa

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares