Mar 28, 2023, 02:37

Ce spune Iohannis despre demisia lui Gabriel Oprea: Ponta și Oprea, explicații de urgență!

iohannis ranjind

„În legătură cu acest eveniment am un singur comentariu de făcut: Iată, suntem în a cincea zi și nu avem luare de poziție oficială din partea guvernului. Așa ceva este inadmisibil! Opinia publică așteaptă lămuriri și îi poftesc de urgență în fața microfoanelor pe domnii Ponta și Oprea să dea aceste lămuriri!”, a spus Klaus Iohannis, la Arad.

„Dar ati incercat sa vorbiti cu vicepremierul? V-a sunat , v-a explicat? L-ați sunat dumneavoastra?”, au ]ntrebat jurnaliștii.

„Ne-am lămurit, mulțumesc!”, a răspuns Iohannis, evitând să se refere la demisia lui Gabriel Oprea

VIDEO. #KlausIohannis, despre accidentul poliţistului Bogdan Cosmin Gigină:”Opinia publică aşteaptă lămuriri şi îi poftesc de urgenţă în faţa microfoanelor pe domnii Ponta şi Oprea să dea aceste lămuriri, şi nu mă refer aici la partea penală a accidentului în care, din nefericire, a murit un poliţist care a fost în timpul serviciului, ci mă refer la latura politică şi la lămuriri de ordin general”, a declarat Klaus Iohannis, la Arad, de Ziua Armatei, la cinci zile după accidentul în care şi-a pierdut viaţa tânărul poliţist Bogdan Cosmin Gigină http://bit.ly/1S40VsR

Posted by StirileTVR on 25 Octombrie 2015

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares