Dec 1, 2022, 15:55

Cel puțin 14 morți într-un shooting în California. Suspecții sunt în libertate VIDEO LIVE

CNN

UPDATE Potrivit ultimelor informații ar fi vorba de 3 suspecți care ar fi părăsit locul incidentului cu un SUV. Erau înarmați foarte bine și purtau veste antiglonț, spun autoritățile. FBI nu se poate confirma încă dacă este vorba de un atac terorist.

Martori citaţi de CNN au declarat că trei indivizi au deschis focul cu mitraliere de tip AK-47 după care au fugit cu un vehicul de teren de culoare neagră. Conform unor surse, la etajul 2 al complexului atacat a fost găsit un posibil dispozitiv exploziv, verificat în prezent de specialişti pirotehnişti.

Unul sau mai mulți indivizi au deschis focul asupra unei clădiri în care își au sediul serviciile sociale pentru persoane cu handicap din San Bernardino, în California. Cel puțin 14 oameni au murit și alți 20 au fost răniți.

Trupele SWAT și de pirotehniști verifică atent clădirile din împrejurimi în căutarea autorilor atacului armat. Martorii spun că agresorii au venit înarmați cu „puști lungi” și au început să deschidă focul.

Toate şcolile, centrele comerciale şi instituţiile din comitatul californian San Bernardino au fost închise în urma atacului armat. Poliţia regională nu confirmă încă dacă este vorba de unul sau mai mulți indivizi armați.

Președintele Barack Obama a fost informat despre situație și a cerut să fie ținut la curent cu dezvoltarea evenimentelor, a anunțat un oficial de la Casa Albă.

Acest atac armat a avut loc la cinci zile după alt masacru într-un centru de planning familial din Colorado care l-a determinat pe Obama să relanseze dezbaterea asupra reglementării armelor de foc.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares