Feb 7, 2023, 16:26

Ceva neplăcut despre musulmani. Dar mai ales despre noi.

Adriana Dutulescu

Nu prea înțeleg de ce sunt așa speriați ortodocșii dacopați că vin musulmanii în Europa, că dacă s-ar fi obosit să citească și ei ceva despre Islam, nu doar să se uite la filme cu teroriști, și-ar fi dat seama că preceptele lor și ale ălora sunt cam la fel.

– musulmanii nu prea muncesc pentru că de 5 ori pe zi trebuie să se roage. Eu am întâlnit niște creștini atât de pioși că opreau și taxiul în fața bisericilor pe lângă care treceau, să  bată 50 de cruci, să câștige la Loto

– musulmanii consideră că femeia este inferioară barbatului. Că ea trebuie să umble acoperită, să se supună, să încaseze bătaie fără să crâcnească. Ha! Păi numai să citiți ce scrie pe site-urile afiliate BOR despre femeia care trebuie sa se supună bărbatului, să nu-și ia serviciu, să nu cadă în păcatul vanității și să facă carieră, să nu se epileze, să nu se vopsească etc. În general să nu se spele și să-și pună un sac în cap.

– musulmanii nu se duc la școală, cu excepția școlii coranice, unde învață să îl slavească pe Allah. Păi să fim serioși, Biserica ne învață de mici să nu stăm cu nasul în carte. Crede și nu cerceta!

– musulmanii sunt violenți și violatori (așa am citit pe niște site-uri. Creștine, desigur). Bunii creștini ortodocși de la Vaslui, Galați, Buzau, Giurgiu, Vrancea, în general cam de peste tot în România, ăia nu sunt nici violatori, după cum s-a văzut, nici nu-și bat nevestele, după cum știm cu toții. Și să nu îi uit pe bunii creștini de prin sate, care știu cu toții că un tată își violează fetița de 10 ani dar, ca orice bun creștin care umblă cu Arsenie Boca în sân, nu consideră necesar să ia măsuri.

P.S. Nu îmi plac în mod deosebit musulmanii. Și pun pariu că am întâlnit mai mulți decât 90% dintre cei care urlă „aoleo, dispare creștinismul”. Am întâlnit și musulmani ostili în mijlocul cărora nu m-am simțit în siguranță, dar și musulmani foarte mișto, oameni mai deschiși la minte și mai cumsecade decât mulți creștini. Și musulmani care își doreau să poată învăța, tocmai pentru religia lor și regimurile în care trăiau nu le permiteau asta.

Ca să știe habotnicii care nu dau 2 bani pe sistemul de educație românesc și pe știința de carte în general, și care nu înțeleg cât de norocoși sunt copiii lor (care disprețuiesc școala), în țările africane, unde musulmanii sunt câtă frunză, câtă iarbă, educația costă, nu este gratis ca la noi. În Zanzibar, ca să își țină un copil la școala generală, nu mai departe, pe un părinte îl costă 45 de dolari pe an. Asta în condițiile în care majoritatea de-abia câștigă 5 dolari pe lună. Și am întâlnit musulmani care se chinuiau să scoată bani din piatră seacă pentru a putea să-și trimită copiii și la școala publică, nu doar la cea coranică, să învețe să scrie și să citească, să poată găsi un loc de muncă în lumea globalizată în care Coranul nu te ajută la nimic.

P.P.S. Personal, prefer budiștii.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares