Mar 25, 2023, 00:09

Cifre parţiale la sectoarele Capitalei, apar surprize. Clasamentul pe Capitală

clotilde armand

UPDATE 2 La ora 18 Gabriela Firea 46%, Nicuşor Dan 28%, Cătălin Predoiu 11%

UPDATE Pe cifrele de la ora 16 30 oferite de partide Gabriela Firea ar avea 44%, Nicuşor Dan 26 %, Cătălin Predoiu 13%, Robert Turcescu 6%, Daniel Barbu 4%. Pe partide, PSD ar avea 38%, PNL 18%, USB 17%, ALDE 8%, iar partidul lui Marian Vanghelie 5%

Pe exit-poll-urile provizorii ale partidelor, se conturează o posibilă mare surpriză la Sectorul 1, unde franţuzoaica Clotilde Armand este clasată deocamdată pe al doilea loc, după Dan Tudorache de la PSD, dar cu şanse să treacă pe primul loc.

La Sectorul 5 liberalul Ovidiu Raetchi se află pe locul al treilea, deşi a avut o campanie energică şi inedită. Pe primul loc este Marian Vanghelie iar pe al doilea este pesedistul Daniel Florea.

La sectorul 3 câştigă detaşat Robert Negoiţă, la fel ca şi colegul său, Mutu, la Sectorul 6, aflat la mare distanţă de Ştefan Florescu.

La sectorul 2 situaţia e neclară, PNL, PSD şi Dumitru Pelican fiind aproape la egalitate. Sectorul 4 se pare că va fi adjudecat de Răzvan Sava, PNL.

Pe Capitală, o serie de cifre o dau pe Gabriela Firea cu 50%, în timp ce pe locul al doile se află Nicuşor Dan cu 25% şi Cătălin Predoiu cu 11%, iar alt institut de sondare o dă pe Firea cu 42% dar clasamentul rămâne acelaşi.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares