Mar 23, 2023, 02:50

Cine este consiliera personală a lui Oprea care îi face penibili pe cei care îl atacă pe general GALERIE FOTO

alexandra dobre

Alexandra Dobre, consiliera personală de 23 de ani a lui Gabriel Oprea, a postat pe Facebook un mesaj în care le transmite detractorilor ministrului că el ţine foarte mult la poliţişti şi că „e penibil să fie dată vina pe un om pentru un accident regretabil”.

„Atenție! Pentru toti aceia care am vazut ca au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea si nefericitul accident rutier…De cateva zile si mai ales astazi, vad pseudo-jurnalisti printre care si doamna Mandruta, care incep sa foloseasca cazul politistului mort in accidentul din Bucuresti in cel mai populist si ieftin mod cu putinta. Pe langa pseudo/jurnaliști apar si pseudo/avocați si pseudo/analiști politici care isi mai dau si ei cu părerea ca deh…De la colegii din opozitie, nu am asteptari. Ei fac o politica marunta pentru ca asta ii caracterizeaza. Ce ma doare cel mai tare este sa vad insa ca oameni de buna credinta si prieteni au ajuns sa creada aceste lucruri. Intr-adevar cazul politistului decedat este unul real si de regretat. Ministerul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presa in acest sens si cred ca lucrurile trebuiau lamurite si incheiate. Cred ca pana la a arunca cu noroiul pe care l-ati improscat in ultimele zile, ar trebui sa va mai documentați putin referitor la cat de mult tine dansul la cadrele de poliție si armata si at de multe a facut pentru fiecare dintre aceștia si familiile lor.Lucrurile bune se vad cu ochiul liber si va spun sincer ca astfel de oameni care sa se lupte pentru interesele angajatilor, ar trebui sa existe in toate institutiile publice. Alt lucru dezamagitor pe care il vad este ca de cateva ore circula o pagina din Monitorul Oficial care spune fel si fel de bazaconii despre o Ordonanta de Urgenta care a fost discutata si a aparut inca din 14.10.2015, fiind in discuții de peste o luna, nu de azi sau de ieri. Ne place sa speculam pentru ca nu avem cu ce sa ne umplem timpul si nu știm sa apreciem lucrurile bune pe care le fac putinii oameni de caracter din Romania. Sa fim serioși. E penibil sa dam vina pe un om pentru un ACCIDENT regretabil, repet. Condoleanțe familiei si succes romanilor in a-si schimba mentalitatea…”,  a spus consiliera personală a lui Oprea şi preşedinta oragnizaţiei de studenţi a UNPR.

Postarea a stârnit furia internauţilor, iar Alexandra Dobre a început să îşi certe şi cunoscuţii care nu au fost de acord cu viziunea ei.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares