Mar 23, 2023, 04:29

Cine este noua bombă sexi a lui Dragnea. Plus femeile care au cucerit Teleormanul

noua-pisi-sexi-a-lu-dragnea

Cătălina Ştefănescu este istorie. O nouă bombă sexi i-a luat locul în pixul cu care Liviu Dragnea a scris listele de candidaţi pentru Parlament.

Se numeşte Şeila Abdulamit şi a primit un loc eligibil chiar pe lista de deputaţi de la Bucureşti.

Şeila a fost preşedinte al Uniunii Studenţilor din România, organizaţie din care au venit multe vedete ale PSD, printre care şi Nicu Bănicioiu. Însă frumoasa candidată l-a impresionat pe Liviu Dragnea acum un an, când acesta a dorit să facă o vizită în căminul din Regie în care şi-a petreut studenţia. Şeila apare în filmuleţul în care Dragnea a jucat rolul nostalgicului.

Şeila Abdulamit sursa foto pagina de Facebook
Şeila Abdulamit sursa foto pagina de Facebook

Şeila Abdulamit nu este singura norocoasă. Liviu Dragnea a mai propulsat pe liste încă 3 doamne, pe lista de la Teleorman, la el acasă.

Carmen Daniela Dan
Carmen Daniela Dan

Carmen Daniela Dan, mâna dreaptă a lui Dragnea în judeţ, a fost până acum câteva zile prefect de Teleorman. Din ianuarie va fi senator de Teleorman.

Cristiana Mirela Piper Savu, soţie de consilier judeţean al PSD şi fostă şefă a Protecţiei Consumatorului Teleorman, a primit un loc pe lista de deputaţi.

Viorica Radut
Viorica Radut

A treia doamnă care a condus judeţul lui Dragnea şi a primit un loc pe listele de deputaţi este Violeta Răduţ, consilier la Primăria Alexandria.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares