Iun 2, 2023, 00:50

Cine este sexy milionara pe care Dragnea a bagat-o direct în conducerea Camerei Deputaţilor

Sursa foto Jurnal de Satu Mare

După şocul pe care l-au avut pesediştii la ora 11 30 când şeful lor a anunţat numele premierului propus – Sevil Shhaideh – o colegă de care uitaseră că există, au mai avut încă unul câteva ore mai târziu, când Liviu Dragnea a anulat procedura parlamentară prin care în grupul de deputaţi ai partidului se anunţă candidaţi pentru funcţiile din Biroul Permanent şi apoi se votează. Liviu Dragnea a trecut peste vot şi a decis el însuşi cine devine membru al BP. Pe listă, printre greii PSD, un nume care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

Ioana Bran, care a petrecut azi prima ei zi de deputat. Tînăra deputată are 30 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Daniel Bran, sursa pagina de Facebook
Daniel Bran, sursa pagina de Facebook

Domnul Bran a fost foarte bine orientat politic şi şi-a plasat fiica la PSD, în organiozaţia Satu Mare, iar fiul, Daniel, la ALDE, în calitate de consilier al lui Daniel Constantin, sub comanda căruia a activat şi pe post de consilier la Ministerul Agriculturii. În 2013, Daniel Bran a fost reţinut de DNA pentru o acuzaţie de luare de mită, 500 000 de euro, pentru a facilita rezolvarea unui dosar la ANRP, după cum informează presa locală.

Ioana Bran, de astăzi secretar al Camerei Deputaţilor, cu experienţă zero în Legislativ, va avea o indemnizaţie de 19 500 de lei lunar, având în vedere că membrii Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor sunt plăţiţi la nivelul miniştrilor. Prin comparaţie, un simplu deputat are o indemnizaţie de 5500 de lei.

Ioana Bran face PR pentru palinca produsă de familia sa, declaraând într-un interviu acordat în Jurnalul de Satu Mare că se află la „a 4-a generație de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul și rețeta produselor noastre să se păstreze și să se transmită din generație în generație”

0 Comentarii

Shares