Iun 6, 2023, 20:10

Cioloş a stat la coadă ca să intre la film

ciolos-la-film

Premierul Cioloş continuă seria afişărilor publice de modestie, miercuri seara fiind surprins stând la coadă pentru a intra la premiera filmului Sieranevada, propunerea României la premiile Oscar. Miniştrii tehnocraţi au fost invitaţi la vizionare, sosind însă doar premierul, Vasile Dâncu şi noul şef de la Interne, Dragoş Tudorache

Ultimii doi au venit cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea filmului, în vreme ce Dacian Cioloş a sosit singur, cu puţin timp înainte de premieră. Pentru că era lume multă la intrare, a fost poftit să treacă în faţă, dar a refuzat, spunând că nu vrea „să repete momentul din avion”. Referirea a fost legată de reproşurile care i s-au adus din cauză că a ieşit primul din avionul de Munchen, săptămâna trecută.

ciolo-kla-coada

Cioloș susține că folosește clasa economică atunci când merge cu avioanele de linie încă de când lucra la Comisia Europeană, precizând că nu este „confortabil” cu discuția creată în jurul acestui subiect.

„Nici eu nu sunt confortabil cu toată discuția asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy încă de când lucram la Comisia Europeană. De când sunt prim-ministru am zburat de multe ori cu Economy. Dar acum, cu fotografia asta (de care eu nu am știut înainte să o văd în presă), lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculații?”, a scris Cioloș într-un comentariu pe Facebook, ca reacţie la un articol de pe site-ul Vice.

ciolos-vice

Potrivit unei imagini postate pe site-ul de știri al TVR, premierul Dacian Cioloș a călătorit, duminică, la Munchen, unde a întreprins o vizită oficială, cu un avion de linie al TAROM la clasa economică.

tehnocraţii la film
tehnocraţii la film

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares