Mai 9, 2021, 13:12

Cioloş discută mâine cu Iohannis despre nemulţumirile legate de Guvern

iohannis si ciolos

Premierul Dacian Cioloș a anunțat că miercuri va avea o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, în opinia sa șeful statului fiind cel care „poate spune mai multe” legat de eventuale nemulțumiri pe care le are față de executiv

„Am stabilit mâine o întâlnire și o să discut”, a declarat Cioloș, marți, după ce a participat la Conferința privind securitatea alimentară, care a avut loc la Institutul Bancar Român din București.

Răspunzând unei întrebări referitoare la eventuale nemulțumiri pe care Klaus Iohannis le-ar avea față de Guvern, Cioloș a spus că președintele este cel care poate spune mai multe despre acest lucru.

„Dânsul vă poate da răspunsul la acest lucru, nu eu, legat de ce a declarat”, a afirmat Dacian Cioloș, precizând totodată că întâlnirea pe care urmează să o aibă cu președintele va avea loc miercuri după-amiază.

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Timișoara, că în ultimul an s-a putut remarca un climat social lipsit de răfuielile zilnice între Președinție și Guvern, însă a susținut că sunt și lucruri care îl nemulțumesc la actualul executiv, „dar nu toate se rezolvă pe scena publică”.

„Unii au vorbit despre acest guvern ca și cum ar fi ‘al meu’. Nu e guvernul meu. Acest guvern a fost o soluție până la alegerile din toamna acestui an, generată de o situație de criză și la care au subscris cele mai importante partide politice. Deci este Guvernul României”, a subliniat președintele, citat de Agerpres

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares