Mai 19, 2022, 01:56

Cioloș îi cheamă pe miniștri la muncă sâmbăta

ciolos

Dacian Cioloș a anunțat că miniștrii Cabinetului său vor avea ședințe și în zilele de sâmbătă, pentru a pune la punct problemele organizatorice ale noii guvernări.

„Primele trei zile de lucru al noului guvern au fost foarte intese și cele care vin se anunță tot așa. Am avut deja o prima ședință de guvern în care am discutat împreună cu echipa chestiuni de organizare Am discutat și urgențe de ordin administrativ și legislativ pentru perioada următoare: stadiul pregătirilor de iarnă (pentru a face față eventualelor intemperii), situația absorbției fondurilor europene, scoaterea la concurs a posturilor de management în numeroasele autorități de management responsabile de gestiunea fondurilor, reformele administrative și nu în ultimul rând stadiul pregătirii bugetului pentru anul 2016.
Am anunțat colegii că vom avea ședințe de guvern informale aproape în fiecare weekend în săptămânile următoare, pentru a pregăti aplicarea măsurilor din programul de guvernare. Prima reuniune de acest gen, în care vom aborda cu precădere teme economice, va avea loc chiar mâine dimineață”, a anunțat premierul Cioloș.

Acesta a precizat că s-a întâlnit cu ambasadorul SUA și cu cel al Chinei, precum și cu comisarul european Corina crețu,  pentru o discuție detaliată despre absorbția de fonduri europene și măsurile ce pot fi luate până la sfârșitul anului pentru evitarea dezangajării fondurilor deja contractate.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares