Feb 4, 2023, 20:49

Cioloș, iritat de faptul că încasează critici pentru ce nu au făcut Ponta, Boc și Tăriceanu

ciolos

Premierul Dacian Cioloș a declarat joi că le-a cerut miniștrilor să comunice mai mult în perioada următoare pentru a explica mai bine problemele pe care le-au găsit în ministere și pentru care actualul Guvern este acuzat în prezent.

„Guvernul este acuzat de foarte multe lucruri care, așa cum am mai spus, țin de ineficiența activității Guvernului precedent sau a guvernelor precedente, probleme pe care acest Guvern le-a moștenit și pe care a trebuit să le rezolve de urgență. Îmi asum și faptul că nu am comunicat suficient pe aceste situații, pe care le-am identificat, și probleme pe care a trebuit să le rezolvăm. Se încearcă acum să se pună în cârca Guvernului actual nerealizări sau întârzieri datorate ineficienței acțiunii guvernelor anterioare. Am cerut miniștrilor, păstrând decența și echidistanța și echilibrul pe care ni le-am asumat încă de la început, ca în zilele și săptămânile următoare să fie mai activi din punct de vedere al comunicării și să prezinte lucrurile așa cum stau, măsurile care au fost luate și care vor fi luate de Guvern pentru a rezolva anumite probleme, dar prezentând și situația pe care am găsit-o și problemele pe care a trebuit să le rezolvăm”, a spus Cioloș, la Palatul Victoria, într-o conferință de presă, citată de Agerpres.

Premierul a adăugat că i se pare important ca „cetățenii să fie bine informați, să fie în cunoștință de cauză și apoi, sigur, fiecare să judece cum va crede de cuviință astfel de atitudini”.

„Unele pot să le înțeleg pentru că e campanie electorală, dar nu înțeleg ca acest Guvern să își asume lucruri care nu țin de responsabilitatea sa”, a arătat prim-ministrul.

0 Comentarii

Shares