Iun 3, 2023, 14:23

Cioloș: „Mi-e frică de oamenii fără umor”

ciolos pe combina

Premierul Dacian Ciolos afirmă că îi este teamă de oamenii fără umor și că printre defectele sale se numără faptul că este „uneori prea rapid în decizii”, dar preferă să își asume greșeala și să plătească atunci când e cazul.

„Da, mi-e frică, pentru că în spatele acestei lipse de umor se pot ascunde și alte lucruri”, a spus Cioloș duminică la Radio România Actualități, citat de Agerpres

Întrebat despre defectele sale, Cioloș a arătat: „Mi se mai întâmplă câteodată să fiu prea rapid în decizii și să nu analizez suficient de aprofundat lucrurile și plătesc câteodată pentru acest lucru. Se mai întâmplă câteodată să fiu prea încrezător în unii oameni și să nu îi verific sau să îi ‘citesc’ prea bine și atunci, la fel, eu sunt cel care plătesc, când îmi asum anumite decizii și anumite acțiuni ale oamenilor respectivi. Sunt, cu siguranță, și altele. Este și o anumită formă de timiditate, dincolo de orice, ceea ce mă face, probabil, în anumite momente, să nu știu să comunic suficient de clar și suficient de bine și suficient de la timp. Și, cu siguranță, cei care mă privesc și mă ascultă pot să observe și alte defecte, însă, atunci când ele sunt spuse cu bună credință, încerc să le integrez și să le corectez atât cât îmi stă în putință”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares