Mar 23, 2023, 03:53

Cioloș: ministrul propus la Sănătate nu a fost cinstit

ministrul pisi

Premierul Dacian Cioloș a declarat duminică seara la Digi 24 că motivul pentru care a retras nominalizarea lui Andrei Baciu pentru Ministerul Sănătății nu a fost legat de fotografiile de model ale acestuia ci de faptul că l-a indus în eroare pe șeful Guvernului în legătură cu pregătirea sa.

„Domnul Baciu nu a fost cinstit atunci când mi-a prezentat anumite lucruri legate de CV-ul domniei sale”, a explicat Cioloș, spunând că Baciu i-a prezentat alte lucruri despre experiența sa profesională decât cele reale.

Cioloș a mai declarat și săptămâna trecută că nu a știut de faptul că Baciu nu era decât medic rezident, aflând acest lucru din presă

Premierul nu a spus cine i l-a prezentat pe baciu pentru a-l introduce pe lista de miniștri, însă este cunoscut faptul că tânărul rezident este un colaborator apropiat al lui Cristian Bușoi, primvicepreședintele PNL.

Cioloș a recunoscut, la Digi 24, că partidele au încercat să îi facă „sugestii’ legate de numirile în cadrul Guvernului, dar el a preferat să își facă singur echipa.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares