Mar 25, 2023, 00:06

Cioloş nu cere demisia Ralucăi Prună

ciolos si pruna

Premierul Cioloş nu este de acord cu demisia Ralucăi Prună, cerută de PSD ca urmare a adoptării de către camera Deputaţilor a moţiunii simple împotriva Ministrului Justiţiei.

„Premierul Dacian Cioloș a luat notă de moțiunea simplă votată în Parlament împotriva ministrului Justiției, Raluca Prună, precum și de pozițiile exprimate de partidele politice, în contextul acestei perioade de pre-campanie electorală.

Premierul consideră că doamna ministru a fost chemată în Parlament nu pentru ceea ce a făcut sau pentru ceea ce nu a făcut în domeniul pe care îl gestionează, ci pentru ceea ce a spus. Totodată, prim-ministrul consideră că parlamentarii au dorit, prin această moțiune, să își clarifice anumite declarații ale doamnei Prună – făcute într-un context mai larg, legat de investițiile financiare în Justiție – și nu au avut obiecții de fond asupra mandatului sau obiectivelor asumate de ministrul Justiției.

Din acest motiv, premierul consideră că doamna ministru trebuie să își continue activitatea și să gestioneze mai departe portofoliul pe care îl deține.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares