Dec 8, 2022, 19:32

Cioloş: „Nu mă atrage activitatea politică”

ciolos la europa fm

Premierul Dacian Cioloş a spus, marţi, la Europa FM, că speră că îşi va putea duce mandatul până la capăt, dacă Parlamentul îl va susţine în continuare, şi că, „aşa cum arată lucrurile acum”, nu vrea să intre într-un partid în 2016 pentru a-şi continua mandatul de prim-ministru.

Întrebat, la Europa FM, cât timp crede că va rămâne prim-ministru, Cioloş a spus că este vorba despre un an. „Până la sfârşitul lui 2016. Eu sper să pot să-mi duc mandatul până la capăt, dar voi fi prim-ministru atât timp cât Parlamentul, care a investit acest Guvern, va considera că Guvernul poate să rămână”, a spus prim-ministrul.

Dacian Cioloş a fost întrebat şi dacă va accepta să facă pasul în politică dacă, după alegerile din 2016, va fi nevoie de acest lucru pentru a rămâne în continuare prim-ministru, el răspunzând că în acest moment nu ia în calcul o astfel de variantă. „Aşa cum stau lucrurile acum, nu cred că intrarea într-un partid mă ajută pe mine să fac mai bine lucrurile”, a spus Cioloş.

El a mai spus că nu vrea să discute astfel de probleme în acest moment, pentru că încă nu a „dovedit” faţă de el că este „capabil să facă nişte lucruri”. „De ce să vorbesc de ce s-ar întâmpla la sfârşitul lui 2016? Discutăm atunci. (…) Pe mine în general nu mă atrage activitatea politică de dragul de a face politică”, a completat prim-ministrul, într-un interviu acordat Europa FM, citat de Mediafax.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares