Mar 23, 2023, 03:34

Ciprian Ciucu, candidatul Monicăi Macovei pentru București

ciprian ciucu

Partidul M10, condus de europarlamentarul Monica Macovei, va susține candidatura pentru Primăria Capitalei a lui Ciprian Ciucu, în prezent președinte al Consiliului Național de Integritate.

„Ciprian Ciucu fondează instituții, Ciprian Ciucu construiește, are viziune și nu se lasă până când viziunea lui nu este pusă în practică. Ciprian Ciucu va reuși, eu nu am niciun dubiu. Va reuși să facă din București un oraș în care vom trăi relaxați și atunci când suntem șoferi, și atunci când suntem pietoni, și atunci când ninge, și atunci când plouă, și atunci când ne ducem în parc, și atunci când suntem supărați, când vin facturile la gaz, apă și electricitate prea mari. Și atunci vom zâmbi pentru că împreună cu Ciprian acele facturi nu vor fi supraîncărcate. Toate acestea sunt în programul lui, se pricepe la ele, știe să le facă, vrea să le facă, o să le facă”, a declarat europarlamentarul Monica Macovei la conferința de lansare a candidaturii lui Ciucu la Primăria Capitalei.

Monica Macovei a subliniat faptul că Ciprian Ciucu este președintele Consiliului Național de Integritate și aceasta este o mare dovadă de integritate.

„Ciprian Ciucu este cinstit și competent, ca și mine, poate și de asta ne-am adunat, împrietenit și, revenind la integritate, Ciprian Ciucu va da de pământ cu toată mafia din Primăria Capitalei”, a spus Monica Macovei, citată de Agerpres

Eurodeputatul a precizat faptul că Ciprian Ciucu este candidat independent la Primăria Capitalei susținut de Partidul M10.

„M10 și eu, ca președinte, avem valori compatibile cu Ciprian Ciucu: cinstea, corectitudinea, anticorupția și determinarea”, a adăugat Monica Macovei.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares