Dec 7, 2021, 21:04

Circ ieftin cum numai Donald Trump știe să facă. O hispanică i-a jurat că îl votează, deși a jignit-o VIDEO

trump

O scenă penibilă a avut loc în Nevada, la un miting pentru susținerea lui Donald Trump. Miliardarul vorbea despre acoperirea gratuită pe care ar avea-o în presa americană și cum a apărut pe coperțile a sute de reviste. De niciunde, a invitat în scenă „la întâmplare” o hispanică ce ținea în mână o astfel de publicație. Femeia a început să se isterizeze și să țipe la microfon că îl votează pe Trump și că miliardarul merită să ajungă la Casa Albă.

„Sunt din Columbia și sunt hispanică. 

Este o înscenare, ne-am întâlnit vreodată?

Sunt hispanică și votez cu domnul Trump. Noi votăm Trump. Vă iubim. Trebuie să ajungeți la Casa Albă.

Vă jur, cred că e superbă, nu am întâlnit-o niciodată. Vă jur!”

Momentul vine după ce Trump a intrat în toată campania electorală în conflict cu comunitatea hispanică din Statele Unite, pe care a acuzat-o că e plină de hoți și violatori, promițându-le multor latino-americani că îi va trimite acasă. Ba chiar că va construi un zid la granița cu Mexicul.

Mai mult, Columbia a decis că nu va găzdui ediția concursului Miss Univers, la care și organizatorii concursului Miss Mexic au decis să nu participe, denunțând astfel remarcile ‘rasiste’ făcute de Donald Trump, republicanul intrat în cursa prezidențială din SUA fiind și co-proprietar al concursului.

Miliardarul se află în fruntea candidaților republicani intrați în cursa pentru Casa Albă și are șanse, cu cea mai mică finanțare, pe care o face doar din banii proprii, să o înfrunte pe Hillary Clinton în marea finală de anul viitor, dacă Joe Biden nu se hotărăște să se arunce în cursă de partea democraților și să o elimine pe o Hillary tot mai slab cotată în sondaje.

Dar înscenările sunt la modă în această campanie electorală. Lui Hillary Clinton i se cere tot mai mult în deplasările pe care le face prin Statele Unite să îl imite pe Donald Trump, cunoscut americanilor în ultima perioadă pentru rolul său din concursul „Ucenicul”.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares